Sport

TÂNĂRA SPERANȚĂ ÎN ATLETISM

Recent a avut loc campionatul național de atletism pentru juniori de categoria a 2-a, cu vârsta cuprinsă între 16-17 ani și juniorii de categoria a 3-a, cu vârsta de 14-15 ani.

MIHAI GROSU ANTRENOR ,,SPORTER UNGHENI”: Scopul este să stimulăm tinerii atleți pentru ca să practice atletismul. De această dată ne-a susținut cu deplasarea Direcția Educație, care ne-a oferit transportul, microbuz școlar. Tot timpul își aduce aportul în susținerea competițiilor și Federația de Atletism din RM, prin intermediul Ministerului Educației.

De această dată la campionatul de atletism s-a evidențiat Cernat Ecaterina, care s-a clasat pe locul 2, pe distanța de 3000 de metri.

MIHAI GROSU ANTRENOR ,,SPORTER UNGHENI”: Avem o nouă tânără de perspectivă. Atunci s-a clasat pe locul III, la 800m, cu junioarele ce sunt cu 2 ani mai mari ca dânsa, dar acuma la vârsta ei a participat pe distanța de 3000m și s-a clasat pe locul II. Încă o dată a confirmat că e una din cele mai bune tinere alergătoare din republică, pe distanțele de 800-1500-3000m. Iată în timp de un an de zile aproape, ea dintr-o atletă de perspectivă începătoare, încetișor progresează.

Potrivit antrenorului, odată cu încheierea acestui campionat s-au încheiat competițiile de iarnă. În prezent au loc pregătirele pentru competițiile de primăvară, care se vor termina în luna mai.

MIHAI GROSU ANTRENOR ,,SPORTER UNGHENI”: Noi continuăm pregătirile și primul botez de foc pentru atleții noștri. Am la mine regulamentul semimaratonului Ungheni – 2018, consacrat Zilei Europei, care va fi desfășurat pe 31 martie. Aceasta va fi o testare a întregului atletism din Ungheni, nu numai în plan de sport de performanță și perspectivă, dar și în plan de organizare.