Sport

NOI REZULTATE PENTRU ,,SPORTER UNGHENI”

Recent 12 sportivi ai clubului ,,Sporter Ungheni” din categoria juniori și seniori, au participat la campionatul republicii de atletică ușoară în sală, lucru ce a fost posibil datorită susținerii primăriei municipiului Ungheni.

MIHAI GROSU, ANTRENOR ,,SPORTER UNGHENI”: Am obținut 3 locuri premiante: Cibotari Tudor – la proba de 3 000 de metri la seniori, care s-a clasat pe locul III, arătând un rezultat destul de meritoriu de 9 minute și 16 secunde. Tot la aceeași probă de 3 000 de metri, Oancea Iuliana, elevă a L.T. ,,Mihai Eminescu”, s-a clasat pe locul III la categoria junior. Mai avem o nouă perspectivă, din toamna aceasta s-a inclus în antrenamentul de atletism, este vorba de Cernat Ecaterina, care deasemenea s-a clasat pe distanța de 800 de metri pe locul III la junior.

Potrivit antrenorului, competițiile de iarnă petrecute în sală sunt un prilej potrivit de a aprecia buna pregătire a sportivilor către ulterioarele campionate, care urmează să fie desfășurate în luna mai.

MIHAI GROSU, ANTRENOR ,,SPORTER UNGHENI”: Noi continuăm pregătirile, căci peste 2 săptămâni mai este un campionat la 2 categorii de vârstă, categoria atleților născuți în anul 2001-2002 și acelor din 2003-2004. Vom participa și la acest campionat pentru a stimula și tinerii atleți mai mici, să-i putem atrage în continuare în antrenamente mai serioase, iar peste o perioadă de timp, sperăm că vor apărea alți sportivi de perspectivă la noi.

,,Pentru a obține rezultate bune este nevoie de multă muncă, indiferent de sportul pe care îl practici. Un accent aparte trebuie să fie pus pe alergări.”, menționează antrenorul Mihai Grosu.

MIHAI GROSU, ANTRENOR ,,SPORTER UNGHENI”: Noi practicăm alergările pe distanțiile medii și lungi, căci alergările pe distanțele lungi și antrenamentele sunt baza tuturor sporturilor. Iată să ne uităm și la fotbaliștii ce fac? Au terminat sezonul și se apucă de pregătirea fizică.