AU ADUS CUPA ACASĂ PENTRU AL 2-EA AN CONSECUTIV

0
333

Deja al doilea an consecutiv,unghenenii demonstrează că sunt cei mai puternici pe țară la turism sportiv.Tinerii turiști din Ungheni au reușit și-n acest an să aducă acasă Cupa Federației Republicii Moldova la această disciplină. Evenimentul s-a desfășurat în comuna Trebujeni din Orheiul Vechi,la care au participat sportivi din 9 localități ale țării. Aceștia s-au întrecut la toate cele 4 discipline turistice: turism pedestru, montan, cicloturism și turism nautic.

Tudor POPOVICI, instructor, Stația tinerilor turiști, or. Ungheni: (E cel mai valoros turneu,deoarece s-au petrecut competiții pe 4 genuri de turism,unde se fac totalurile unui an de studii,unui an de participări la competiții. S-a petrecut aprecierea echipelor pe toate genurile de turism și s-a făcut și clasamentul general.Unghenenii s-au prezentat destul de bine,au luat cupe memorabile la turism nautic și la cicloturism,locul 2 la turism pedestru și locul 4 la turism montan.)

 

Sportivii din Ungheni spun că  acest turneu de totalizare a fost unul bine organizat,cu noi etape,care i-au pus la încercare.

Tatiana SLAVINSCHI, participantă: (Am participat la etapa montană și pedestru. Competițiile au fost foarte bine organizate și fără traume. Traseul a fost foarte interesant,cu noi etape,dar desigur și greu.)

Grigore ZĂNOAGĂ, participant: (Am participat la cicloturism și la competiția de turism nautic. A fost nu tare greu,dar am depus eforturi și am făcut așa încît cupa să fie la noi la Ungheni.)

 

Cupa Federației RM la turism sportiv a fost ultima competiție din acest an în aer liber. În prezent,sportivii din Ungheni se pregătesc pentru competițiile naționale de iarnă la turism montan și pedestru,care se vor desfășura în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here