A OBȚINUT LOCUL I LA CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE MUZICĂ VIVA ALLEGRIA

0
447

La doar 2 luni distanță după ce a cîștigat premiul mare în cadrul festivalului-concurs „Tvorceskiy voiaj”, desfășurat în Bulgaria, tînăra interpretă din municipiul Ungheni,Valeria Marcu, a reușit să obțină locul întîi la un alt concurs muzical international,care a avut loc în orașul Piatra-Neamț din România. Aici, ungheneancă a intepretat o piesă în limba albaneză.

Valeria MARCU, deținătoarea locului I “VIVA ALLEGRIA 2017”: (În data de 2,3 septembrie, în Piatra-Neamț, s-a organizat concursul VIVA ALLEGRIA, care a fost un concurs de talie internațională și care a fost foarte bine organizat. Am fost peste 100 de participanți, fiecare selectați pe grupe aparte. Astfel, m-am întors cu locul întîi,intepretînd piesa “SUS” al unei cîntărețe albaneze,care a reprezentat Eurovisionul în 2012 și chiar sunt bucuroasă pentru că această piesă  mi-a adus succes.)

 

Pe lîngă buna organizare a acestui concurs, Valeria Marcu a remarcat și componența juriului,care a fost format din persoane notorii din arealul muzical românesc.

Valeria MARCU, deținătoarea locului I “VIVA ALLEGRIA 2017”: (În juriul s-a aflat cîștigătoarea de anul trecut Diana Zaharia, d-na Ozana Barabancea,care este jurat la emisiunea Te cunosc de undeva la postul Antena, d-nul Claudiu Bulete,d-nul Nicolae Caragia,care este compositor,dar cel mai important e că în juriu a fost și cîștigătorul X-Factor, Tudor Turcu.)

Pînă la finele acestui an,Valeria Marcu urmează să mai participe la cîteva concursuri muzicale ce vor avea peste hotare, cît și la noi în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here