Cultura Social

CREAȚII PASCALE LA CASA PENTRU TOȚI

Sărbătorile pascale sunt un bun prilej pentru copiii cu dizabilități de la centrul de zi „Casa pentru toți” de a-și arăta talentele, implicându-se în diverse activități. Beneficiarii acestui centru au dat dovadă de abilități creative în efectuarea diferitor lucrări și s-au prezentat rezultatele.

MARCEL BENEFICIAR CENTRU DE ZI „CASA PENTRU TOȚI”: -Ce faceți aici Marcel? -Iată mototolesc din hârtie, fac compoziție de Paști. Iată vă arăt un oușor de paști.

OLESEA, BENEFICIARĂ CENTRU DE ZI „CASA PENTRU TOȚI”: Brodez o lucrare, păsărică, vrăbiuțe. Eu brodez mai multe.

NADIA BENEFICIARĂ CENTRU DE ZI „CASA PENTRU TOȚI”: Ne simțim  foarte bine că avem ceva nou, ceva nou de făcut. Avem lucrări și de iarnă, avem lucrări pe toate sezoanele.

Atât de Paște, cât și în alte sărbători, copiii centrului creează lucrări cu diferit conținut pe care le prezintă la diverse expoziții, le dăruiesc, sau le păstrează în arhiva instituției.

NELEA PATIC COORDONATOARE DE CERC: Este o ocazie sau o sursă de a fi informați cât mai mulți părinți să știe că există așa servicii, sunt specialiști deschiși pentru a le explica, a le arăta, a-i învăța cum să beneficieze de aceste servicii. Noi deja ne simțim ca într-o familie, noi începem activitățile cu o vorbă bună, cum au petrecut ziua de acasă, și încercăm să petrecem ziua mai departe, încercând să confecționăm ceva interesant, realizând ceva, ce le va ajuta mult în viață.

Copiii vin cu plăcere la centrul de zi „Casa pentru toți”, deoarece aici sunt ghidați de specialiști experimentați, care știu cum să ajungă la sufletul fiecăruia dintre ei.

NELEA PATIC COORDONATOARE DE CERC: Ei vin cu mare plăcere, cu mult entuziasm se implică în activități, aceasta îmi dă și mie mai mult curaj pentru a continua cu ei a ne dezvolta.

NADIA BENEFICIARĂ CENTRU DE ZI „CASA PENTRU TOȚI”: Venim cu mare plăcere și ne ocupăm cu bucurie, cu tot ce avem de ne ocupat, suntem foarte fericiți.