Actualitate Sport

S-AU PREZENTAT ONORABIL LA CAMPIONATUL EUROPEAN LA KARATE

Au revenit acasă cu 8 medalii de la Campionatul European la karate-do printre cadeți. Este vorba de 10 sportivi din municipiul Ungheni,care au participat pentru prima dată la un astfel de turneu internațional. Evenimentul s-a desfășurat recent în orașul Lublin, Polonia și a adunat peste 1000 de sportivi din 9 țări.

Iurie CEBANIUC, antrenor:(La acest Campionat au participat peste 1000 de cadeți din 9 țări. Noi am participat la acest turneu cu 10 sportivi. Echipa din Ungheni a obținut 8 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint și alte 3 de bronz.)

Membrii echipei din Ungheni la karate, spun că, deși au participat pentru prima dată la un astfel de turneu, disciplina și munca pe care le depun la antrenamente,le-au adus rezultatele dorite, astfel încît, sportivii s-au putut remarca atît la proba individuală,cît și cea pe echipe.

Petru ISAC, premiant la Campionatul European de Karate: (A fost un rezultat foarte bun. Eu m-am întors acasă cu locul II la proba individual și tot locul II la proba pe echipă.)

Ana POPESCU, premiantă la Campionatul European de Karate: (A fost greu, dar totuși am obținut locul IV și cred că pentru prima oară a fost destul de bine,pentru că s-a depus multă străduință, efort și disciplină.)

Grigore MARGARIN, premiant la Campionatul European de Karate: (De la acest Campionat eu m-am întors cu locul I la individual și locul II pe echipă și vrea să spun că a fost destul de bine ca pentru prima dată, dar trebuie de mai muncit.)

Următorul turneu cu participarea sportivilor din Ungheni, este Campionatul European la Karate printre seniori, care se va desfășura în această lună, în orașul Cluj-Napoca, România.