Actualitate

O FEMEIE DIN UNGHENI A FOST OMORÂTĂ LA INDICAȚIA A DOI DEȚINUȚI

O femeie de 62 de ani, din Ungheni, a fost ucisă cu sânge rece de un tânăr de 20 de ani. Totul a ieșit la iveală după ce un vecin de-al victimei a găsit cadavrul și a anunțat poliția. Oamenii legii l-au reținut pe suspect. Acesta le-a mărturisit că a acționat la indicația unor prieteni care își ispășesc pedeapsa pentru jaf și viol în penitenciarul din Brănești. 

Este vorba de doi deținuți de 23 și 25 de ani. Poliția a mai constatat că din apartamentul femeii au dispărut calculatorul, telefonul mobil, articole din aur și alte bunuri. Cel mai probabil, victima a fost ucisă în timpul jafului. Astfel, oamenii legii au descins în închisoare. În urma perchezițiilor, au fos depistate și confiscate telefoane mobile. Cu ajutorul lor, deținuții comunicau cu complicele lor de la libertate. Totodată, în urma perchezițiilor, au mai fost depistate aproximativ 40 de litri de băuturi alcoolice produse în interiorul penitenciarului, 13 900 lei MD, articole din aur, cărți de joc și presupuse substanțe narcotice, toate acestea făcând parte din visteria criminală.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor și tâlhărie, care se pedepsesc cu închisoare de la 8 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.