Social

MEDALIE DE BRONZ PENTRU UNGHENENI LA TURISM MONTAN ÎN SALĂ

Prestație bună pentru sportivii ungheneni în cadrul Cupei Municipiului Chișinău la turism montan în sală, care a avut loc recent în capital țării. Aceștia au ajuns pe podium în clasamentul general pe echipe. La competiție s-au prezentat sportivi din 6 localități de pe ambele maluri ale Nistrului.

Tudor POPOVICI, antrenor Stația de turism or. Ungheni: ( Noi ne-am prezentat cu 2 echipe,2 categorii de vîrstă junior și tineret. La individual Slavinschi Tatiana a ocupat locul 3 între fete,categoria tineret. Pe echipe,echipa de junior a ocupat de asemenea locul 3 și echipa de tineret s-a clasat la fel pe locul 3.)

 

Totodată, antrenorul echipei turistice din Ungheni spune că discipolii săi ar fi obţinut rezultate şi mai bune, dacă ar dispune de un traseu de alpinism unde s-ar putea antrena.

Tudor POPOVICI, antrenor Stația de turism or. Ungheni: (Noi am rămas satisfăcuți de rezultatele obținute,deoarece neavînd condițiile necesare de pregătire,totuși am reușit să fim pe podium. Sperăm că pe viitor totuși vom hotărî întrebarea cu amenajarea unui traseu de alpinism în orașul Ungheni și atunci cred că vom avea rezultate mai performante.)

 

În prezent, sportivii de la stația de turism din or. Ungheni se pregătesc pentru Campionatul Republicii Moldova la turism pedestru în sală, care se va desfășura la sfîrșitul acestei luni la Chișinău.