Sport

FEDERAȚIA DE FOTBAL DIN UNGHENI A FĂCUT TOTALURILE ACESTUI AN

În raionul Ungheni fotbalul este la el acasă. Cei mai buni jucători,antrenori,arbitri și veterani ai sportului rege,au fost premiați în cadrul Galei Fotbalului din Ungheni. Potrivit reprezentanților Federației Raionale de Fotbal,anul fotbalistic 2015 a fost unul cu multe reușite pentru ungheneni,iar în ciuda unor probleme de infrastructură,în special în localitățile rurale,fotbalul din Ungheni urmează să cunoască o popularizare și o dezvoltare continuă în următorii ani.

Petru LANGA, președintele Federației Raionale de Fotbal Ungheni: (2015 a fost unul rodnic pentru fotbalul din Ungheni,în comparație cu anii precedenți,dar asta nu înseamnă ce ne liniștește,ori pentri anul 2016 ne face să ne punem niște scopuri și realizări mai mari. Cu regret,infrastructură încă în localitățile noastre lasă de dorit și asta într-un fel îngreunează și activitatea arbitrilor noștri acolo în teritoriu. Dar în rest eu vreau să menționez o dată în plus în persoana FMF,a Consiliului Raional,a Direcției Educație,a Primăriei or.Ungheni și a tuturor primăriilor locale,cu siguranță noi vorm reuși să facem față acestor provocări.)

 

În cadrul Galei laureților anului fotbalistic 2015 din Ungheni,au fost prezenți și reprezentanți ai Federației Moldovenești de Fotbal,care au avut doar cuvinte de laudă față de efortul care este depus aici pentru dezvoltarea acestui gen de sport.

Mircea COJOCARI, reprezentant FMF: (Aveți niște rezultate remarcabile în fotbal și în tot ce se întîmplă la dvs în dimeniul fotbalului în raion,și crearea infrastructurii moderne,și alte programe de dezvoltare pentru copii,junior,fete. Acum FMF a creat 4 oficii regionale,iar Ungheniul este în oficiul regional Centru și asta o să contribuie încă mai mult la dezvoltarea fotbalului anume în raioane și anume în raionul Ungheni.)

 

Atmosfera de sărbătoare pentru cei prezenți la eveniment a fost întreținută și de un grup de elevi ai liceului teoretic “M.Eminescu” din orașul Ungheni,care au venit să-i colinde și să-i ureze de bine pe cei din lumea fotbalului unghenean.