Politic

VÎNĂTOAREA DUPĂ LIBERAL-DEMOCRAȚI CONTINUĂ

După ce a prezentat un raport de activitate în fața colegilor săi,fosta directoare  a Spitalului Raional din Ungheni,a vobit și despre faptul că în ultima perioadă de timp,instituția pe care o conducea ar fi fost supusă unui șir de controale. Potrivit Lidiei Crăciun,acestea ar fi fost comandate politic pentru a o îndemna să părăsească un partid și să adere la altul.

Lidia CRĂCIUN, ex-director Spitalul Raional Ungheni:

(Din momentul în care am fost numită director interimar,din instituție n-au mai ieșit controalele: procuratură,CAN,CNI, Curtea de Conturi,era o modalitate de a mă impune să fac niște pași. Dar că toate acestea s-au finalizat cu nimic,înseamnă că s-a muncit în instituție. )

Fosta directoare a Spitalului Raional din Ungheni,spune că acum cîteva zile, un reprezentant al partidului democrat din teritoriu,a venit la ea acasă pentru a o convinge să părăsească rîndurile liberal-democraților din care face parte și să adere la partidul celor trei trandafiri.

Lidia CRĂCIUN, ex-director Spitalul Raional Ungheni:

(Au venit acasă și mi-au propus ultima dată ca să mă mai gîndesc.A venit ideologul partidului democrat din teritoriu și mi-a propus să trec la dînșii,dar eu am refuzat. La sigur dacă eram în alt partid,mai rămîneam în funcție.)

Este de menționat că la începutul lunii noiembrie curent, un consilier raional și 8 primari din Ungheni au anunțat că părăsesc partidul liberal-democrat.