Cultura

UNGHENEANCA CARE A CÎȘTIGAT CONSECUTIV 3 CONCURSURI MUZICALE

 Anume așa,foarte talentată și cu o voce extrem de puternică,a reușit să cucerească publicul din țară,cît și de peste hotare. Este vorba de ungheneanca Valeria Marcu,în vîrstă de 16 ani,care  a izbutit recent să obțină locuri de frunte în  cadrul a trei concursuri muzicale locale,naționale și internationale. Astfel,o piesă de-a  Cristinei Aguillera, i-a adus tinerei interprete din Ungheni,locurile de frunte,în cadrul concursului “Peștișorul de Aur”,care a avut loc în orașul Ungheni,cît și la concursul  “Constelația Necunoscută”,desfășurat în România. Succesul Valeriei nu s-a oprit aici,așa încît a obținut premiul întîi și în cadrul concursului national “Dumitru Matcovschi”.

Valeria MARCU,interpretă: (Am început cu o toamnă roditoare deoarece chiar din primele săptămîni ale lui octombrie,am participat la concursul “Peștișorul de Aur”,în care după 8 ani de muncă grea,în sfîrșit am cîștigat acest concurs.Aici am evoluat cu piesa “This is the men’s world” a Cristinei Aguillera și iată că aceasta mi-a adus succes. În deja,următoare săptămînă,am participat la Vaslui,la festivalul international “Constelația Necunoscută”,la care am participat tot cu această piesă și am luat locul întîi la categoria mea de vîrstă. Festivalul “Dumitru Matcovschi”,la fel m-a remunerate cu locul întîi,la categoria mea de vîrstă.)

 

Valeria recunoaște că toate premiile sunt importante pentru ea,însă,cel mai mult a fost impresionată de experiența obținută în România,deoarece  acolo a reușit să cunoască oameni importanți din show-bizul de peste Prut.

Valeria MARCU,interpretă: (Am avut în primul rînd în juriu pe Tudor Turcu,care este cîștigătorul sezonului 2 al X-Factorului,care m-a felicitat,deoarece piesa Cristinei Aguillera este un bluz,iar el e mai mult axat pe rock, bluz și asta i-a plăcut.)

 

În prezent,viitoarea stea muzicală se pregătește pentru un festival internațional al cîntecului care va avea loc la sfîrșitul acestei luni în Italia.